Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Messi utál veszíteni!”

A korábbi harcostárs, Dani Alvés elmondta, meg kell érteni Lionel Messi bosszúságát az elveszített bajnokság miatt, hiszen a hatszoros aranylabdás klasszist a siker élteti!

“Leo olyan mint én, a természeténél fogva nyerni akar. Nem szeret veszíteni. Amikor a csapat mégis veszít, nem meglepő, hogy bosszús!” – Idézi Dani Alvést a Catalunya Radio.

“Régóta a csapatnál van, már csak ezért is pontosan tudja, hogy mikor mennek jól a dolgok, és mikor kevésbé. Sok-sok évet töltött a Barcánál, így pontosan tudja azt is, hogy mi kell a csapatnak ahhoz, hogy sikeres legyen. Ugyan azt mondja egyébként, amit én is érzek: kevés támogatást kaptak.” – Folytatta Dani Alvés, aki előbb Messiről, majd az idei Barcáról is beszélt.

“Mindig is mondtam, hogy Messi a fő attrakció, aki mellé csak a tökéletes hozzávalókat kell megtalálni. Idén is minden tőle telhetőt megtett a csapatért, de csak rá kell jönnünk, hogy ő is csak ember.” – Így Alvés, aki szerint a Barcával idén a következő a probléma: “Azt hiszem a csapatból hiányzott az az identitás, ami megvolt Ronaldinho idejében, vagy  meg volt a mi időnkben is. Azok a csapatok 90, 100, vagy akár 150 percig is képesek voltak a saját stílusukkal dominálni. A Barca küldtetése, hogy szórakoztassa is az embereket. Az idei Barca viszont valahogy más volt… Meg kellene értenie mindenkinek, hogy mit is akarnak játszani, és akkor már is könnyebb dolguk lenne.”