Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kaphat a Manchester United fiatal sztárja!-sajtóhír

Egy évvel ezelőtt hosszabbított fiatal tehetségével, Mason Greenwooddal a Manchester United, ám a hírek szerint máris módosítanának a szerződésében foglaltakon.

Greenwood tavaly kezdett egyre több szerephez jutni a “Vörös Ördögöknél”, idén pedig már a csapat egyik fontos játékosának számít. A 18 esztendős játékossal tavaly írt alá 2023-ig a United egy olyan kontraktust, amely további egy évvel meghosszabbítható, ha a csapat elégedett a teljesítményével.

A Daily Mirror értesülései szerint Greenwood aktuális szerződése értelmében 20000 fontot keres hetente. A Manchester United azonban annyira elégedett fiatal tehetségével, hogy máris ismét tárgyalóasztalhoz ülnének a támadóval, és megdupláznák aktuális keresetét. Arról nem szólnak a hírek, hogy a fizetésemelés mellett esetleg további évekkel meghosszabbítanák-e a kontraktusát.

Greenwood ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 46 találkozón lépett pályára, amelyeken 18 gólt szerzett és 5 gólpasszt osztott ki. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 29 millió euróra becsüli.