Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: A Sevilla végleg megszerezte a Milan játékosát!-Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy végleg megszerezte az AC Milantól Susót.

Suso 2015 januárjában került az AC Milan gárdájához, a Liverpooltól. Az olasz együttesnél eltöltött 5 éve alatt kétszer adták kölcsön a spanyol játékost. Először a Genoánál töltött el fél évet, majd idén januárban a Sevilla csapatához került vételi opcióval.

A mai nap folyamán az andalúz együttes bejelentette, hogy leigazolták a 26 esztendős játékost. A hírek szerint 20-25 millió euró közötti összeget fizettek a milánóiaknak. Suso öt éves szerződést írt alá. A januári érkezése óta 19 meccsen kapott szerepet, amelyeken 1 gólt szerzett és 1 gólpasszt osztott ki. Ugyan ezek az adatok nem túl meggyőzőek, a Sevillának nem nagyon volt választása, hogy leigazolják-e a spanyolt. A kölcsönszerződésben foglaltak alapján ugyanis a vételi opció aktiválódik, amennyiben az andalúz csapat kvalifikálja magát a Bajnokok Ligájába. Ez a kitétel pedig a Sevilla 4. helyével érvényessé vált.