Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Nem gondolkodik a távozáson a Real Sociedad támadója!

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Sociedad együttesének támadója, Alexander Isak nem tervezi elhagyni a csapatot a nyári átigazolási időszakban.

Alexander Isak tavaly nyáron került a Sociedad gárdájához, akik 6,5 millió eurót fizettek érte a Borussia Dortmundnak. A 20 esztendős támadó kiváló első idényt produkált a baszkföldi csapatnál, ami miatt máris felröppentek olyan pletykák, hogy a nyáron távozhat. A svéd nemzetiségű játékos viszont legutóbbi interjújában megcáfolt minden olyan hírt, ami a távozásáról szól:

Nagyon jól érzem magam itt, természetesen maradni akarok. Nem állok tárgyalásban egyetlen más csapattal sem. Kiváló idényt zártunk, hiszen kvalifikáltuk magunkat a nemzetközi porondra és egy kupadöntő is vár még ránk. Élvezem azt, hogy itt lehetek és most nem érzek semmi mást, mint megkönnyebbülést és boldogságot.

A Real Sociedad a 6. helyen zárta a spanyol bajnokság küzdelmeit, aminek köszönhetően egyenesen az Európa Liga csoportkörébe kerültek. Ezen kívül bejutottak a Spanyol Király-kupa döntőjébe is, ahol a nagy rivális Athletic Bilbao lesz az ellenfelük. Isak ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 44 találkozón lépett pályára, amelyeken 16 gólt szerzett és 3 gólpasszt osztott ki. Szerződése 2024 nyaráig köti a Sociedadhoz. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 22,5 millió euróra becsüli.