Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid kapusa Angliába igazolhat

Spanyol bajnokként hagyhatja el a Real Madridot és igazolhat az angol ligába a francia válogatott hálóőr, aki a több játéklehetőség miatt kényszerül váltani.

Alphonse Areola családja Londonba költözött, a francia kapus ugyanis vett ott egy házat – ez az egyik családtag Instagramjáról derült ki. Adja magát a gondolat, hogy a 27 éves hálóőr Angliába igazoljon.

Areola a PSG saját nevelése, aki már többször is kölcsönadtak korábban. A 2013/14-es szezont a Lens-nál töltötte; a 2015/16-ost a Villarrealnál; az ideit pedig a Real Madridnál. Courtois mögött mondjuk nem sok lehetőséget kapott: idén játszhatott 4 spanyol bajnokin és 2 BL-meccsen is, de ez az év aligha tartozik majd a kedvencei közé.

A Paris Saint-Germain-nél 2023-ig szól a szerződése, ám mivel úgy néz ki nem bíznak benne, valószínűleg ismét tovább állhat. Szeretne a francia válogatottal ott lenni a jövő évi Európa-bajnokságon, amihez rendszeres játéklehetőségre van szüksége. Ennek reményében pedig könnyen lehet, hogy egy Premier League klubhoz kerül majd – a Marca információi szerint Angliából több csapat is érdeklődik iránta.