Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megfertőződött a koronavírussal a Barcelona legendája

Sajnálatos módon annak ellenére, hogy egyre több kontinensen rendeznek ismét mérkőzéseket, még mindig világszerte tombol a koronavírus-járvány…

Az utóbbi időszakban a Barcelona kispadjával rendszerint hírbe hozott Xavi saját közösségi oldalán keresztül erősítette meg, hogy a minap pozitív koronavírus-tesztet produkált, ezért nem lehet ott a katari Al-Szadd csapatának aktuális mérkőzésén sem:

“Ma nem tudtam elkísérni a csapatot a bajnoki mérkőzésre. David Prats, a fiókcsapat edzője helyettesít majd a szakmai stáb vezetőjeként. Néhány nappal ezelőtt a Qatar Stars League protokollja szerint elvégzett koronavírus-tesztem eredménye pozitív lett. Szerencsére tökéletes állapotban vagyok, de az előírásokat követve elkülönítettem magam. Amikor az egészségügyi hatóságok engedik, nagyobb kedvvel térek majd vissza a munkába, mint valaha. Köszönetet mondok az összes illetékes szervnek, főleg a Qatar Stars League-nek, a Katari Labdarúgó-szövetségnek és az al-Szaddnak, hogy mindent megtesznek az újabb megfertőződések elkerüléséért, és a mérkőzések lebonyolításáért. Ölelés mindenkinek, hamarosan találkozunk a futballpályákon!”

A 40 éves szakembert 2021 nyaráig köti szerződés a katari klubcsapatához, vélhetően legkorábban ezt követően várható a Barcánál való szerepvállalása, addig a katalán sztárcsapatnak nélküle kéne megoldania a talpra állást a mostani hullámvölgyből.