Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: elbúcsúzott társaitól és a szurkolóktól a szélső

Hivatalos közösségi oldalain keresztül búcsúzott el a szurkolóktól és a csapattól a Chelsea szélsője, Pedro, aki így már biztosan távozik a klubtól. 

A korábbi sajtóhírek igaznak bizonyultak, és mostanra már biztossá vált, hogy Pedro öt szezon után távozik a Chelsea-ből. A Wolves elleni utolsó győzelmük után maga Frank Lampard is azt nyilatkozta, hogy nem hosszabbítják meg a szerződését, és ez volt az utolsó Premier League-meccse a londoni klubban. Arról még nincs hivatalos bejelentés, hogy hol folytatja a pályafutását, de egyre biztosabb, hogy az AS Roma lesz a következő állomása.

Mivel a csapat még érdekelt a BL-ben és az FA-kupában is, ezért a spanyol szélső ezekben a sorozatokban még pályára léphet.

Pedro 2015-ben igazolt a Chelsea-be a Barcelonától, és azóta összesen 137 mérkőzésen léphetett pályára, a mostani idényben azonban csak 11 találkozó jutott neki. Minden sorozatot tekintve 43 gólt szerzett, 2017-ben bajnokságot, 2018-ban FA-kupát, 2019-ben pedig Európa-ligát nyert.

Pedro búcsúüzenete:

“Az utolsó mérkőzésem a Stamford Bridge-en. Köszönöm minden szurkolónak és a csapattársaimnak az elmúlt évek támogatását, a klubnak pedig azt, hogy megadták az esélyt arra, hogy “Kék” lehessek. Örökre a szívembe zártalak titeket. És most harcoljunk az FA-kupáért!