Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést írt alá a Tottenham hátvédje!-Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy új szerződést kötött hátvédjével, Japhet Tangangával.

Tanganga 2009 óta tartozik a Tottenham csapatához, amelynek színeiben ebben a szezonban mutatkozhatott be a felnőttek között. Első tétmérkőzését a Colchester ellen játszotta a Ligakupában, 2019 szeptemberében. A 21 esztendős játékos később José Mourinho irányítása alatt jutott több lehetőséghez a sok sérült miatt. Tanganga a védelem minden pontján és a középpálya jobb oldalán is bevethető, így a vártnál több szerephez jutott első szezonjában.

Az angol nemzetiségű futballista a mai nap folyamán írta alá új szerződését az együttessel, amelynek értelmében 2025 nyaráig kötelezte el magát. Ebben az idényben összesen 11 találkozón léphetett pályára, amelyeken 952 játékpercet gyűjtött össze. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 7,2 millió euróra becsüli.

Nem Tanganga az egyetlen játékos, akivel a közelmúltban új szerződést kötött a klub. Ahogy arról beszámoltunk, nemrég Eric Dier és Oliver Skipp is új kontraktust írt alá a “Sarkantyúsokkal”.