Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két játékost adna kiszemeltjéért a Barcelona – sajtóhír

A legfrissebb nemzetközi sajtóhírek szerint a Barcelona továbbra sem tett le az Arsenal fiatal játékosának megszerzéséről…

A Foot Mercato aktuális információi szerint a Barcelona együttese két rutinos, távozásra ítélt (?) középpályása, Ivan Rakitic és Arturo Vidal szolgálatait is felajánlotta a közelmúltban az Arsenal részére a régóta kiszemelt Matteo Guendouzi játékjogáért cserébe.

A 21 esztendős francia középpályás 2018-ban hatalmas reményekkel szerződött az “Ágyúsokhoz”, és az első szezonjában 48 pályára lépéssel alapembernek is bizonyult fiatal kora ellenére. Az idei szezonban is rendszeres lehetőséget kapott, azonban az újrakezdés óta kiszorult Mikel Arteta kezdőcsapatából, az utolsó hetekben már a meccsekre sem nevezték be, mióta nem elégedettek a hozzáállásával, a pályán kívüli viselkedésével.

Ugyan az angol sajtó szerint az Arsenal már mindenképpen a lehetőséget keresi az eladására, a Barca pedig nyitott lenne új lehetőséget biztosítani számára, a fenti ajánlat mégsem tetszik a londoniaknak, sokkal inkább Philippe Coutinhót és bizonyos anyagi juttatásokat látnának szívesen a két veterán helyett. Amennyiben ezt az ajánlatot elutasítják, új próbálkozásokra lehet számítani a katalánoktól, mivel az köztudott, hogy Guendozi a nagy kedvence Éric Abidal sportigazgatónak.