Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea ikonja visszatérhet a PL-be – sajtóhír

A legfrissebb nemzetközi lapértesülések szerint a Chelsea korábbi meghatározó játékosa előrehaladott tárgyalásokat folytat, hogy a következő szezontól visszatérjen az angol bajnokságba…

A szerb Vecernjih Novosti riportja értelmében Branislav Ivanovic minden bizonnyal hamarosan az Everton színeiben térhet vissza a szigetországba, miután a rutinos hátvéd állítólag nagyon szívesen igazolna a “Kékekhez” Carlo Ancelotti hívószavára.

A 36 esztendős szerb védő 2008 és 2017 között 388 mérkőzésen húzhatta magára a Chelsea mezét, a londoniaknál eltöltött közel egy évtized alatt egyértelmű meghatározó szereplővé vált a Stamford Bridge-en. Ivanovic három-három PL-elsőséget és FA-kupát nyert a csapat színeiben, valamint tagja volt a 2012-ben Bajnokok Ligáját, és 2013-ban az Európa-ligát besöprő együttesnek.

Három évvel ezelőtti távozása óta a 105-szörös szerb válogatott hátvéd az idén Oroszországban a bajnokságot és a kupát is megnyerő Zenit alkalmazásában szerepel, ahol az aktuális idényben 36 tétmérkőzésen számoltak vele. A helyi beszámolók szerint Ivanovic még mindig kiváló formában játszik, és képes lenne sokkal magasabb szinten is aktuális csapata hasznára lenni.