Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Büntetésre számíthat a Barca játékosa – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, a Barcelona csapatától a következő idénytől a Juventushoz távozó Arthur Melo megtagadta a katalánokhoz való visszatérést, így a klub mindenképpen szankciókat tervez ellene…

Katalán beszámolók szerint Arthur Melo rendkívüli módon haragszik a Barcelona vezetőségére és Quique Setién vezetőedzőre, amiért elcserélése óta a klub egyáltalán nem számít rá.

Ebből kifolyólag a 23 éves brazil középpályás nem érzi szükségesnek, hogy visszatérjen rövid nyári szabadságáról Brazíliából Spanyolországba, és állítólag közölte jelenlegi együttesével, hogy a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszának hátralévő részében nem is szeretne már játszani. A Catalunya Radio úgy tudja, a futballista képviselői jelenleg a mielőbbi elválás feltételeiről kezdeményeztek tárgyalást a katalán klubbal.

A Barca erről azonban hallani sem akar, és a Marca legfrissebb értesülései szerint a klubvezetés fegyelmi eljárást kezdeményezett a középpályás ellen a szerződése megszegése miatt, miután Arthur kedden nem jelent meg a kötelező koronavírus-teszten és tréningen.

A brazil játékmester két évvel ezelőtt 31+9 millió euró ellenében csatlakozott a katalán óriás soraiba nevelőcsapatából, a brazil Grémióból. Rövid időn belül meghatározó szereplője lett a csapatnak, első idényében 44 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, a jelenlegi szezon során pedig minden sorozatot figyelembe véve viszont csak 28 pályára lépésnél tart.