Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Lázad a Barcelona játékosa!

A következő szezont már biztosan a Juventusban kezdő Arthur Melo nem hajlandó visszatérni a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszára az FC Barcelonához, inkább felbontaná a szerződését.

Sajtóértesülések szerint Arthur jelezte a Barcelona felé, hogy nem hajlandó pályára lépni a katalán csapat mezében a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában. A brazil középpályás megharagudott Quique Setiénre, aki nem alkalmazza őt, mióta kiderült, hogy a következő szezonban már a Juventus játékosa lesz. A hétfői napon a Barca futballistái visszatértek az edzőközpontba a bajnokságot követő egy hetes szünet után, ám Arthur nem jelent meg, inkább azt szeretné, hogy bontsák fel a jelenlegi szerződését. A 23 esztendős futballista a katalán gárda vezetőségével sincs kibékülve, akik annak ellenére hajszolták bele őt a klubváltásba, hogy többször is hangoztatta maradási szándékát.

Mint ismert, egy hónappal ezelőtt Miralem Pjanic és Arthur Melo szinte szó szerint csapatot cserélt, annyi különbséggel, hogy a Juventus plusz 10 millió eurót fizetett a brazil játékjogáért.