Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Irányítóval erősítene az Arsenal – sajtóhír

A hétvégi FA-kupa-döntőre készül Arsenal együttese az előttünk álló átigazolási időszakban a középpályára is komoly erősítést fontolgat…

A Sky Sports aktuális értesülései szerint a Manchester United és a Manchester City által már hosszabb ideje kiszemelt Jack Grealish játékjogának megszerzése iránt az Arsenal csapata is komoly hajlandóságot mutat, noha az Aston Villa állítólag 80 millió fontban határozta meg irányítója eladási árát.

A birminghami klub 24 éves középpályása az elmúlt három szezonban a másodosztályban (Championship) volt a gárda húzóembere, a 2019-2020-as kiírásban pedig 41 pályára lépést számlált, mely mérkőzések alatt 10 találatot is szerzett. A saját nevelésű csapatkapitány minden sorozatot figyelembe véve már 222 tétmeccsen húzhatta magára a Villa szerelését.

Az angol sajtó a közelmúltban arról is beszámolt, hogy Grealish a barátainak már megerősítette, hogy mielőbb a MU csapatához szeretne szerződni, így mindenképpen érdekes helyzetet teremthet a közvetlen riválisok érdeklődése.