Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona elnöke a sztárigazolásokról beszélt

A katalán sajtó szerint hosszú hónapok óta kacérkodott a Barcelona vezetősége két nagy nevű sztárcsatár leigazolásáról, a klub elnöke most megosztotta, mire számíthatunk velük kapcsolatban…

A Barcelona hosszú hónapok óta próbálkozott az Inter csapatától megszerezni Lautaro Martínezt, és már tavaly nyáron is hosszasan egyeztettek a PSG vezetőségével Neymar visszaszerzésével kapcsolatban, ám Josep Bartomeu klubelnök tájékoztatása szerint nagyon úgy fest, hogy mindkettejükről le kell mondaniuk:

“Több héten keresztül tárgyaltunk az Interrel és Lautaróval, de a tárgyalások az olasz csapattal végül nem jutottak közös nevezőre.

Ebben a helyzetben Neymar leigazolása lehetetlen. A PSG sem akarja eladni, ami normális, hiszen a világ egyik legjobb játékosa. Tavaly nyáron nagyon szerettük volna, de idén nem próbáljuk megszerezni. A 2020-2021-es szezonban jelentős bevételkiesésre számíthtunk. Ha a járványhelyzet nem javul, nem lesznek szurkolók, múzeum, akkor a pénz továbbra is kiesik a zsebünkből. Nagyon szigorú vezetésre kényszerít a jelenlegi helyzet.”

Az elnök tájékoztatása értelmében tehát a katalánok szurkolói egyelőre hiába várják bármelyikük érkezését, úgy fest, hogy a Blaugrana odafigyel a kiadásokra. Ebből is látszik, hogy még egy ekkora klubot is spórolásra tud kényszeríteni a koronavírus-járvány.