Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Tisztázta helyzetét a Gladbach védője!

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Mönchengladbach védője, Matthias Ginter tisztázta a jövőjét firtató kérdéseket.

Matthias Gintert szerződése még egy évig köti a Borussia Mönchengladbachoz. A világbajnok hátvédet ennek okán számos topcsapat megkörnyékezte, többek között az Interrel az Atletico Madriddal és a Chelsea együttesével is hírbe hozták. Az esettel kapcsolatban most a 26 éves játékos is megszólalt és tisztázta helyzetét:

Biztosan maradok a Gladbachnál. Hallottam az érdeklődésekről, ami nagyon hízelgő, de nagyon jól érzem magam itt. Nagy potenciál van a csapatban, a környezet és a szurkolótábor is fantasztikus. A gárda egy jól átlátható séma szerint építkezik, aminek szeretnék a részese lenni. A kontraktusom is egy évig még biztosan ide köt, amit nem akarok megszegni.

Ginter ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 36 meccsen lépett pályára, amelyeken 1 gólt szerzett és 2 gólpasszt osztott ki. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 28 millió euróra becsüli.