Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világbajnok védővel erősítene az Atletico!-sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid együttese Matthias Ginterrel erősítené meg hátvédsorát.

Matthias Ginter 2017 nyara óta erősíti a Borussia Mönchengladbach gárdáját, akik a Dortmundtól szerezték meg őt 17 millió euróért. A középhátvéd azóta már 102 meccsen lépett pályára a Gladbach színeiben, amelyeken 8 gólt szerzett és 4 előkészítést vállalt magára.

A 26 esztendős játékost jövő nyárig köti szerződés a német együtteshez és a hírek szerint egyelőre nem haladnak jól a tárgyalások az esetleges hosszabbításról. Ennek okán több topcsapat is kinézte magának a világbajnok futballistát. A legfrissebb kérőként az Atletico Madridot említi meg a Kicker. A “Matracosok” már tavaly is kinézték maguknak Gintert, ám végül Miguel Hermosót igazolták le az Espanyoltól. Ezen a nyáron viszont ismét felerősödött az érdeklődés a német játékos iránt a madridi csapat részéről.

Ginter ebben az idényben is alapembere volt a Gladbachnak, hiszen a szezon során 36 találkozón kapott szerepet. Ez idő alatt 1 találatot és 2 asszisztot jegyezhetett fel. Piaci értékét a transfermarkt 28 millió euróra becsüli.