Megegyezett az Inter a MU játékosáról – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 augusztus 3. 19:50

A legfrissebb beszámolók szerint hosszú ideje történő huzavona lezárására készül a Manchester United és az Inter vezetősége…

 

Fabrizio Romano nemrégiben erősítette meg, hogy az Inter és a Manchester United elöljárói megállapodtak abban, hogy az elmúlt idénybeli kölcsönt követően a milánóiak véglegesen is alkalmazni fogják Alexis Sánchezt a következő szezontól.

A 31 éves szélső ugyan jó darabig kizárólag epizódszereplő volt a Nerazzurrinál, azonban a kényszerszünet utáni folytatásban egyre meggyőzőbben teljesített, amikor a sűrű meccsprogram révén több lehetőséghez jutott a rotáció során. A Serie A-s szezon végére 22 pályára lépés alatt 4 gólt és 9 előkészítést számlált, így az Inter mindenképpen a továbbiakban is foglalkoztatni szeretné őt, miközben az Old Traffordon már nem számítanának szolgálataira.

Sánchez annak idején 2006-ban az Udinese hívására szerződött Európába, 2011 és 2014 között pedig a Barcelona játékosa volt. Ezt követően szerződött a szigetországba, ahol az Arsenal együttesénél eltöltött négy esztendőt követően került 2018-ban a Manchester Unitedbe, ám a két év alatt többet volt sérült, mint egészséges, mindössze 32 PL-meccsen jutott szóhoz, ezért is döntöttek a kölcsönadása, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy a végleges elengedése mellett.