Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Megvan a Cagliari új vezetőedzője!-Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Cagliari együttese kinevezte új vezetőedzőjét Eusebio Di Francesco személyében.

Eusebio Di Francesco hosszú ideje tevékenykedik a Serie A-ban. Először a Sassuolo gárdáját irányította az élvonalban, majd az AS Romát trenírozta közel két éven keresztül. Ezt követően a most véget érő idény elején a Sampdoria együttesénél vállalt állást, ahol mindössze 3,5 hónap után elküldték a gyenge eredmények miatt. A Samptól való menesztése óta nem volt munkája az 51 esztendős szakembernek, akit a mai nap folyamán jelentett be hivatalosan is a Cagliari. A szardíniai klubhoz Di Francesco két évre kötelezte el magát.

A Cagliari együttese nagyon jól kezdte ezt az idényt, sokáig úgy nézett ki, hogy az európai kupaporondért is harcban lehetnek, ám a szezon második felére kipukkadt a gárda. Márciusban a klub menesztette is edzőjét, Rolando Marant, miután 11 meccsen keresztül nyeretlen volt a csapat. Az idényt végül Walter Zenga irányításával fejezte be az alakulat és zárt a 14. helyen 45 pontot gyűjtve.