Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: 120 millióért érkezhet a kiszemelt sztár – sajtóhír

Egyes lapértesülések szerint megszületett a megegyezés a Manchester United és a Borussia Dortmund vezetősége közt a fiatal angol tehetség átigazolásával kapcsolatban…

A Bild aktuális információi szerint megszületett a megállapodás az érintett klubok közt, hogy Jadon Sancho a 2020-2021-es szezontól a Manchester United játékosa legyen, miután a “Vörös Ördögök” hajlandók 120 millió eurót is fizetni kiszemeltjükért a Borussia Dortmundnak.

A BVB vezetősége augusztus 10-ig adott határidőt a MU számára, hogy eldöntse, kifizeti-e a kért összeget a 20 esztendős játékosért vagy sem. Nagyon úgy néz ki, hogy a Sancho iránt korábban érdeklődő Liverpool, Chelsea, Bayern München, Real Madrid és Barcelona mind kihátrált az átigazolás elől, így legfeljebb az Old Traffordon folytathatja a hazájába visszavágyó szélső.

A 20 esztendős tehetség 2017-ig a City-ben nevelkedett, azóta a Borussiában bontogatja szárnyait, s a Bundesliga 2018-2019-es kiírásában 12 találatig jutott, a legutóbbi idényben pedig már 17 gólt szerzett, miközben egyértelműen a liga meghatározó szereplői közé nőtte ki magát. Sok szakértő – Kylian Mbappéval egyetemben – az elkövetkezendő évek, évtizedek meghatározó játékosának tartja őt.