Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Balhátvéd poszton erősíthet a Liverpool!-sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Liverpool együttese a Norwich Cityben szereplő Jamal Lewist nézte ki Andrew Robertson mellé.

Jamal Lewis 2014 óta tartozik a Norwich kötelékébe, ahol 2016 januárjában került fel a felnőttek közé. A “Kanárik” mezét kereken 100 alkalommal ölthette magára, ez idő alatt pedig 2 gólt szerzett és 4 gólpasszt osztott ki.

A nemrég véget ért szezonban a Norwich búcsúzott a Premier Leaguetől, ám Lewis jó játékával felhívta magára több gárda figyelmét is. A legfrissebb sajtóhírek arról számoltak be, hogy az aktuális bajnok, a Liverpool gárdája nézte ki magának Lewist. A 22 esztendős balhátvédre azért lehet szüksége Jürgen Kloppnak, mivel Andrew Robertsont szeretné tehermentesíteni, a skót védő helyettese, James Milner pedig gyakran bajlódott sérüléssel az előző szezonban.

A beszámolók alapján Lewis és a “Kanárik” is nyitottak lennének a váltásra. Az angol játékost 11 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt, akinek 2023 nyaráig van érvényes szerződése a Norwich együttesével. Lewis ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 32 találkozón kapott szerepet, amelyeken 1 találatot ért el.