Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kölcsönadná fiatal tehetségét a Tottenham!-sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham együttese kölcsönadná a tavaly nyáron szerződtetett Ryan Sessegnont.

Sessegnon tavaly nyáron került a Spurshöz a Fulham együttesétől 27 millió euró ellenében. A 20 esztendős tehetség sokáig sérüléssel bajlódott, de később, amikor egészséges volt, akkor is igen ritkán került be a meccskeretbe. Ennek okán a Tottenham szeretné kölcsönadni a következő szezonra az angol játékost.

A legfrissebb sajtóhírek szerint lenne is érdeklődő Sessegnon iránt, méghozzá korábbi klubja, a Fulham személyében. Mint ismert, a Fulham a tegnapi nap folyamán harcolta ki a Brentford ellenében, hogy egy év kihagyás után visszakerülhet a Premier Leaguebe, és egyik erősítésként a korábbi játékosukat nézték ki.

Sessegnon ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 12 találkozón kapott szerepet, 772 perc erejéig. Ezeken a meccseken 1-1 gólt és gólpasszt hozott össze. Szerződése még 5 évig köti a Tottenham gárdájához. Piaci értékét a transfermarkt 25 millió euróra becsüli.