Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern kapusát nézte ki a Celtic!-sajtóhír

A skót bajnok Celtic együttese nemrég szerződtetett egy új kapust, de a hírek szerint egy másik hálóőrt is kinéztek Sven Ulreich személyében.

Mint arról beszámoltunk, nemrégiben a Celtic gárdája szerződtette az AEK Athéntól Vasilios Barkast, amivel úgy tűnt, hogy meg is szerezték az új első számú hálóőrüket. A legfrissebb sajtóhírek szerint viszont a skót együttes szeretne egy másik kapust is igazolni. Az új célpontjuk nem más, mint a Bayern München cserekapusa, Sven Ulreich.

A 32 esztendős hálóőr 2015 nyarán került a bajor sztárcsapathoz, amely 3,5 millió eurót fizetett érte a Stuttgartnak. Azóta összesen 70 meccsen kapott esélyt a bizonyításra a rekordbajnoknál, amelyből 22-őt kapott gól nélkül hozott le. A legnagyobb szerep a 2017/18-as szezonban hárult rá, amikor Manuel Neuer hosszú sérüléssel bajlódott. Abban az idényben nem teljesített rosszul, hiszen a 47 pályára lépéséből 17-szer lehúzta a rolót, viszont voltak súlyos hibái is, amik megpecsételték például a Real Madrid elleni BL párharcot.

Ulreichet aktuális szerződése még egy évig köti a Bayernhez. A hálóőr ebben az idényben összesen 1 bajnoki meccsen léphetett pályára, aminél biztosan több szerephez jutna a skót csapatnál. Piaci értékét 3,5 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.