Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Zidane büszke a csapatára

A Manchester City ellen kettős vereséggel búcsúzott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Real Madrid csapata, melyet követően a “királyi gárda” vezetőedzője kisebb számvetést végzett…

Zinedine Zidane elfogadta a Real Madrid kiesését, és büszkén értékelte csapata szezonbeli teljesítményét, egyúttal igyekezett még csírájában elfojtani a jövőjét illető találgatásokat:

„Természetesen nem vagyunk boldogak, kikaptunk, kiestünk. Büszkék lehetünk arra, amit elértünk ebben az idényben. Ilyen a futball, kikaptunk most egy jó csapattól, ezt el kell fogadunk. Megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre. Az idény kilencvenöt százalékában mutatott teljesítményünkre és az elért eredményekre büszkék lehetünk. A Real Madrid vezetőedzője maradok addig, amíg nem történik valami rendkívüli esemény, többet nem is kell kérdezni a jövőmről. Mindannyiunknak szüksége van most a pihenésre, aztán már jön is az új idény.”

A blancók a 2019-2020-as idényben megnyerték a spanyol bajnokságot, a BL-ben viszont idén sem tudtak visszatérni a két éve elveszített trónra, ráadásul a nyolcas döntőben sem lesznek ott, miután a vártnál talán simábban bukták el a két nagyágyú párharcát.