Az Atléticóba tart az Arsenal támadója – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 augusztus 9. 08:30

Pierre-Emerick Aubameyang várható hosszabbítása esetén az Arsenal francia támadója elhagyni készül a klubot az aktuális beszámolók értelmében…

A Daily Star információi szerint Alexandre Lacazette elhagyni készül az Arsenal csapatát, és a várakozások szerint 30 millió font ellenében az őt már hosszabb ideje kiszemelő Atlético Madrid labdarúgója lesz.

A 29 éves támadót 2022-ig köti szerződés az “Ágyúsokhoz”, ám az idei szezonban nyújtott mérsékeltebb teljesítménye okán egyre gyakrabban merült fel a sajtóban a nyári távozásának lehetősége. A korábban az Olympique Lyon csapatában szereplő 13-szoros francia válogatott csatár míg az első két londoni évében együttesen 27 gólt szerzett, addig az angol bajnokság legutóbbi kiírását csupán tíz találattal zárta. Lacazette összességében három év alatt 127 meccsen 48 gólt lőtt az Arsenal színeiben, ami az első számú gólfelelős, Aubameyang “farvízén” nem számít rossz teljesítménynek.

Azt korábban a spanyol sajtó is megerősítette, hogy az Atlético sportigazgatója, Andrea Berta már jó ideje nagyon szeretné soraiban tudni a francia légióst.