Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Setién szerint készen állnak a Bayern Münchenre!

A katalánok trénere csapata Napoli elleni továbbjutását követően már a német rekordbajnok elleni, következő Bajnokok Ligája találkozóra is előre tekintett.

Mint ismert, a két gigász egymással találkozik majd a BL-minitornájának negyeddöntőjében. A sok szakértő szerint a sorozat legnagyobb esélyesének tartott bajorok elleni meccs már Quique Setién fantáziáját is megmozgatta.

“Itt már minden csapat nagyon erős, és a legmagasabb szintet képviseli. Számunkra valóban nehéz mérkőzés lesz a Bayern elleni, de úgy gondolom ez fordítva is igaz! A Bayern fantasztikus csapat, de mi is azok vagyunk! Készen állunk a feladatra” – Idézi Setién meccs utáni szavait a Marca, aki a Napoli elleni találkozóról röviden a következőket mondta.

“Egyáltalán nem volt ez egy könnyű mérkőzés. Keményen meg kellett dolgoznunk az eredményért. Olaszország egyik legjobb csapata ellen játszottunk, végig koncentráltan és intelligensen kellett futballoznunk. A meccs után gratuláltam Gennaro Gattusonak, aki szerintem nagyszerűen végzi a dolgát, sokra hivatott csapatuk van!” – Így a Barca trénere.

 

A Barcelona – Bayern München találkozót augusztus 14-én, 21:00-tól rendezik majd a lisszaboni Estádio da Luz stadionban.