Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Matías Vecino a Premier League-ben köthet ki – sajtóhír

Az uruguayi labdarúgójukat nem marasztalják a Kék-feketék, így egy megfelelő ajánlat esetén távozhat, olasz sajtóinformációk szerint.

Az Everton szezon közben kinevezett menedzsere, Carlo Ancelotti az Internazionale középpályását, Matías Vecinót szemelte ki csapatának megerősítésére. A 28 éves középpályást azonban nehéz lesz meggyőzni a távozásról, hiszen az elmúlt évekhez képest idén jobban teljesít az Inter, és emellett ő is megkapja a kellő lehetőséget a bizonyításra Antoni Conte mestertől, viszont egy megfelelő ajánlat esetén nem állnak az útjába.

Ancelotti úgynevezett box-to-box középpályást akar az Evertonhoz csábítani, aki a nagy teherbírása mellett képes mélységből szervezni a játékot, ezért is szemelte ki a 28 éves játékost.

Az uruguayi középpályás 2017-ben szerződött az Interhez a Fiorentina együttesétől, azóta 96 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 11 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. Vecino piaci árát 20 millió euróra tartják, viszont a “Kék-feketék” ettől jóval többet, nagyjából 30 millió eurót kérnének érte, amennyiben Antonio Conte elengedi játékosát.