Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klubváltásra készül a City védője – sajtóhír

Szigetországi beszámolók szerint legalább két külföldi csapat is szívesen látná soraiban a Manchester City távozás előtt álló rutinos hátvédjét…

A The Sun információi szerint Nicolás Otamendi a Bajnokok Ligája nyolcasdöntője alatt az utolsó Manchester City-beli fellépéseire készül, miután Pep Guardiola a következő szezontól már nem számol a rutinos argentin védővel.

A 32 esztendős középhátvéd 2015 óta minden sorozatot figyelembe véve összesen 210 mérkőzésen lépett pályára a City szerelésében. Ám amíg az első három idényében rendszerint 30+ bajnokin és közel 50 tétmeccsen szerepelt, addig az utolsó két évben már egyre gyakrabban hátráltatták őt sérülések, a 2018-2019-es PL-kiírásban például csak 18 találkozón jutott szóhoz. Otamendi annak idején hazájában a Vélez Sarsfield együttesét erősítette, 2011-ben az FC Porto csábította át Európába, majd egy évet töltött a Valencia alkalmazásában, mielőtt a szigetországiakhoz került volna.

A forrás szerint Otamendi szolgálatai iránt leginkább korábbi csapata, a Valencia és az olasz bajnoki cím kihívója, az Inter érdeklődik.