Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona megnevezte koronavírusos játékosát

Az Athletic Club csapatánál jelentett hat fertőzött mellett a Barcelona is megerősítette, hogy egyik játékosának pozitív lett a koronavírus-tesztje…

A Barcelona együttese a szerda délutáni órákban megerősítette, hogy a mai napon vizsgált játékosai közül Jean-Claire Todibo koronavírus-tesztje pozitív eredményt hozott.

Az elmúlt szezont kölcsönben a német Schalke 04 csapatában töltő 20 éves francia hátvéd ugyanakkor nem érintkezett az első csapat tagjaival, akik csütörtökön utaznak Lisszabonba, és egy nappal később megmérkőznek a Bayern Münchennel a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A minap csak az új igazolásokat, valamint a kölcsönből visszatért játékosokat (Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Jean-Clair Todibo, Moussa Wagué, Carles Alená, Rafinha, Juan Miranda, Oriol Busquets) tesztelték.

A Barcelona első keretének jelenlegi labdarúgói és a szakmai stáb tagjai közül mindenkinek negatív lett a legutóbbi koronavírus-tesztje, így a katalánok szinte teljes kerettel utazhatnak el holnap Lisszabonba.

Azt viszont sajnos továbbra is lehetetlen megjósolni, hogy mi lesz a következő idény sorsa, bár egyelőre az UEFA és az egyes országok szövetségei hallani sem akarnak újabb halasztásokról, ám kétségtelen hogy több országban is ismét egyre jobban terjed a vírus és egyre több játékos is elkapja a fertőzést.