Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: kihagyhatja az elődöntőt az Inter meghatározó játékosa

A Bayer Leverkusen elleni negyeddöntő során kellemetlen sérülést szenvedett az Inter idei egyik legjobb játékosa, akinek erősen kétségessé vált az Európa-liga-elődöntős szerepvállalása…

Az Inter együttese a szerdai napon erősített meg, hogy a közelmúltban végleg megszerzett Alexis Sánchez az Európa-liga negyeddöntőjében combizom-húzódást szenvedett, és kérdésessé vált a játéka a jövő keddi, Sahtar Donyeck elleni elődöntőben.

A 31 éves chilei szélső csak csereként állt be a “Gyógyszergyáriak” elleni mérkőzésre az utolsó félórában, ám a hajrában ápolni kellett, és bár végig játszotta a mérkőzést, még sincs túl jó állapotban. A következő napokban további vizsgálatokon kell átesnie, de az olasz sajtó szerint nem valószínű, hogy pályára léphet az elődöntőben.

Sánchez ugyan jó darabig kizárólag epizódszereplő volt a Nerazzurrinál, azonban a kényszerszünet utáni folytatásban egyre meggyőzőbben teljesített, amikor a sűrű meccsprogram révén több lehetőséghez jutott a rotáció során. A Serie A-s szezon végére 22 pályára lépés alatt 4 gólt és 9 előkészítést számlált, így az Inter nemrég végleg megszerezte játékjogát, miután szerződést bontott a Manchester Uniteddel.