Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR-t már a Barcának is felajánlanák, csak vigyék a Juventustól – sajtóhír

A spanyol sportújságíró, Guillem Balagué szellőztette meg a hírt, miszerint Cristiano Ronaldo ügynöke szerint a Juventus szabadulni akar a portugáltól, új célállomásnak pedig érdekes klubok jöttek szóba. 

Cristiano Ronaldo két éve a Juventus játékosa, és bár nem titkoltan a BL-cím megnyerése volt az egyik ok, amiért leigazolták, a portugállal “csak” a már szokásosnak mondható bajnoki címeket nyerték meg.

Guillem Balagué sportújságíró a minap arról beszélt a BBC műsorában, hogy a Juve a nyáron mindenképp el akarja adni Ronaldót, mivel a koronavírus-járvány okozta pénzügyi helyzet miatt, a klubnak nincs pénze arra, hogy kifizesse a hatalmas fizetését. Balague ráadásul CR ügynökére, Jorge Mendesre hivatkozva azt is elmondta, hogy milyen klubokat kerestek már fel.

“Az az oka annak, hogy Cristiano Ronaldót mostanság többször is összehozták a PSG-vel, hogy a párizsiak valóban gondolkoznak a megszerzésén. Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes már meg is kapta a feladatot, miszerint hogy csapatot találjon neki. Erről már az elmúlt hónapokban is kaptunk információkat, amikor arról cikkeztek, hogy a Real Madridhoz igazol, ott viszont úgy reagáltak a hírre, hogy ki van zárva Ronaldo visszatérése. Tárgyaltak még MLS-klubbal is, mert a Juve mindenképpen megszabadulna az elképesztően magas fizetéstől. Olyannyira rossz a helyzet, hogy a az olaszok már mindenkinek felajánlották, még a Barcának is. Azt viszont nem tudom, hogy lehetne eladni. Melyik klub lenne hajlandó ennyi pénzt kifizetni neki évente?”

Ronaldo 2018-ban érkezett 117 millió euróért a Real Madridtól a Juventusba, ahol 89 mérkőzésen 65 gólt szerzett. A teljesítményére nem igazán lehet panasz a torinói klubnál, de a fizetési nehézségek miatt úgy tűnik, nem lesz maradása a portugálnak.