Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo klubot akart váltani – sajtóhír

Az aktuális nemzetközi sajtóhírek szerint a Juventus ötszörös aranylabdás portugál csillaga a koronavírus-járvány elszabadulása előtt komolyan fontolóra vette a klubváltást…

A France Football értesülései szerint Cristiano Ronaldo télen komolyan fontolóra vette, hogy az aktuális idény végeztével elhagyja a Juventus csapatát, és a 2020-2021-es szezontól a Paris Saint-Germain labdarúgója legyen, azonban végül a koronavírus-járvány után már nem valósulhat meg az átigazolása.

A 35 éves portugál klasszis állítólag ugyanakkor nem érzi rosszul magát Olaszországban sem, de úgy néz ki, hogy a második torinói szezonjában sem lehet esélye nagyobb nemzetközi eredmények elérésére, amellyel viszont kifejezetten elégedetlen.

CR7 a távozás gondolata ellenére az évad második felében ismét ellenállhatatlan formában futballozott, és a tavaszi, ill. az újrakezdést követő remeklésének köszönhetően a tavalyi 21 után 31 találattal fejezte be az aktuális olasz bajnoki idényt, amely azonban a góllövőlistán így is csak a második helyig volt elegendő az európai aranycipőt 36 góllal begyűjtő Ciro Immobile mögött.

A francia szaklap szerint Ronaldo CR azért is szerződött volna szívesen a párizsiakhoz, mert csábító lenne számára, ha együtt játszhatna Mbappéval és Neymarral.