Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dani Parejo elbúcsúzott a Valenciától!

A Villarrealhoz szerződő Dani Parejo érzelmes levélben búcsúzott el a Valencia együttesétől és a szurkolóktól.

Mint arról beszámoltunk, az anyagi gondokkal küzdő Valencia gárdája megvált két középpályásától, Francis Coquelintől és az egykori csapatkapitányuktól, Dani Parejotól. A francia és a spanyol játékos is a Villarrealben folytatja pályafutását. Parejo az átigazolás után elköszönt a szurkolóktól és a csapattól egy igen érzelmes levélben, ahol kifejtette, hogy ő nem akarta elhagyni a “Denevéreket”:

Ez egy nagyon nehéz pillanat számomra. A gyermekem Valenciában született és én is itt töltöttem el pályafutásom legszebb 9 évét. Nagyon fáj ez és igen szomorú vagyok a helyzet miatt. Mindig is az volt a szándékom, hogy a Valenciából vonuljak vissza. Nagyon sokat kaptam tőletek, szurkolóktól, rengeteget köszönhetek nektek, ti vagytok a legjobbak a világon. Sosem lesz még egy ilyen klubom. A legjobbakat kívánom a csapatnak, mert gyönyörű emlékeim vannak ebből a 9 évből. Hatalmas köszönettel tartozom a Valenciának.

Parejo 2011-ben szerződött a “Denevérekhez” a Getafetól. A klub színeiben összesen 383 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 63 gólt szerzett és 62 előkészítést vállalt magára. Legnagyobb közös sikerük a 2018/19-es szezonban megnyert Spanyol Kupa. A Villarreallal 4 éves szerződést írt alá.