Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: a Lipcse spanyol sztárja nincs megijedve a PSG-től sem

Enyhe túlzással világraszóló sikert aratott tegnap este a RB Leipzig együttese. A németek ugyanis azt a többre taksált Atlético Madridot ejtették ki, mely az előző körben a címvédő Liverpoolt verte ki. És úgy tűnik, hogy a lipcseiek duzzadnak az önbizalomtól.

A Bajnokok Ligája egyik elődöntőjében már biztosan a Leipzig és a Paris Saint-Germain fog összecsapni. Előbbinek több feltörekvő tehetség (és két magyar válogatott játékos: Gulácsi Péter és Orbán Willi) mellett tagja egy bizonyos Dani Olmo is.

A spanyol válogatott középpályás a tegnapi Leipzig – Atlético első gólját jegyezte. Így ennek, és a továbbjutásnak is köszönhetően hatalmas önbizalommal nyilatkozott a közelgő egyfelvonásos, PSG elleni elődöntőről:

„A gólom után kicsit kiengedtük magunkból, lehetőséget adva nekik az egyenlítésre. Aztán folytattuk a játékunkat, és végül megérdemeltük a győzelmet. Senki sem fontosabb, mint a csapat. Most pihenünk, de lesz még egy újabb döntőnk, ami ugyanolyan nehéz lesz. A PSG lenne a favorit? Nem érdekel, csak magunkra kell gondolnunk és kiadni magunkból a legjobbat.”

– fogadkozott, a 22 esztendős Olmo.