Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: „Szégyen! Ha kell, akkor elmegyek…” – Piqué

Az elmúlt években arcpirítóbbnál is arcpirítóbb módokon esett ki az FC Barcelona együttese a Bajnokok Ligájából. Azonban a katalánok tegnap esti akart vagy akaratlan teljesítménye minden eddigi negatív produkciót alul múlt.

Elképesztő mértékben játszotta le tegnap este a Bayern München a teljesen enervált és ötlettelen, csupán bejáratott klasszis reflexekre építkező FC Barcelonát. A bajorok 8-2-es végeredménnyel zárták le Lionel Messiék 2019/20-as idényét.

A lefújás után természetesen készültek interjúk. A Barca egyik frontembere, és tegnapi egyik leggyengébbje, Gerard Piqué a könnyeivel küszködve, teljesen lesújtva nyilatkozott a negyeddöntős kiesést követően:

„Borzalmas meccs volt, rossz érzés. Szégyen, erre nincsenek szavak. Nem játszhatsz így Európában. Ez egy olyan dolog, amit nem tudok megmagyarázni. Nagyin nehéz most, és remélem, hogy történik majd valami, mert most mindenkinek el kell gondolkodnia. A klubnak változtatnia kell, és itt nem az edzőkről vagy a játékosokról beszélek. De enne ka klubnak szerkezetileg kell megváltoznia. Senki sem nélkülözhetetlen, ha kell, én elmegyek. Új, friss erőkre van szükségünk. Ha szükséges,, én leszek az első, aki távozik. Át kell gondolnunk ezt és meg kell értenünk, mi a legmegfelelőbb a Barca számára.”

– nyilatkozta a veterán védő.