Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még jobban ráfizethet a Barcelona a Bayern elleni vereségre!

Ahogy arról beszámoltunk, a Bayern München súlyos vereséget mért a Barcelona együttesére a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A katalán gárda még jobban ráfizethet erre a vereségre, ha a bajorok nyerik meg a kupasorozatot. Ennek oka nem más, mint Philippe Coutinho.

A Barca gárdája még 2018 januárjában vette meg Coutinhot 120 millió euróért a Liverpooltól. Ezen kívül összesen 40 millió euró bónusz is bekerült a szerződésbe különböző feltételek teljesülése esetére, amik közül az egyik a Bajnokok Ligája idény végén meg is történhet. Ehhez egyetlen dolognak kell összejönnie, méghozzá annak, hogy a Bayern nyerje meg a sorozatot. Ugyanis angol sajtóhírek szerint a szerződésbe foglaltak alapján a Barcának 5 millió eurót kell fizetnie a Liverpool részére, amennyiben az átigazolást követő 2 idényen belül Coutinho megnyeri a BL-t. A beszámoló szerint az nem volt a szerződésbe foglalva, hogy ezt a katalán sztárcsapattal kell megtennie.

A brazil játékos ebben az idényben 36 találkozón lépett pályára a Bayern München színeiben, amelyeken 11 gólt szerzett és 9 gólpasszt osztott ki. Ebből a termésből 2 találatot és 1 asszisztot épp a Barce elleni 8-2-es meccsen ért el.