Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL-döntő: Kylian Mbappé készen áll arra, hogy történelmet írjon!

A Paris Saint-Germain francai klasszis is ott volt a Bajnokok Ligája döntőjének hivatalos sajtótájékoztatóján, ahol elmondta történelmet szeretne írni a PSG-vel.

“Pontosan az ilyen meccsekért csatlakoztam a PSG-hez. Mindig is mondta, hogy történelmet szeretnék írni a francia fociban, erre most itt az újabb lehetőség!” – Kezdte gondolatmenetét Mbappé.

“Amikor 2017-ben megérkeztem Párizsban, a klub számos nehézséggel küzdött. Azóta sok minden megváltozott, ennek is köszönhetőm hogy itt lehetünk a Bajnokok Ligája döntőjében. Hihetetlen dolog lenne francia csapatként megnyerni a Bajnokok Ligáját! Mindig is erről álmodoztam, hogy a legjobbak ellen, a legjobb sorozatban szerepelhessek.” – Folytatta a világbajnok támadó.

“Úgy kell játszanunk, ahogy eddig, természetesen. A Bayern kemény ellenfél, remek formában van, de minden csapatnak meg van a gyenge pontja. Reméljük sikerül Párizsba vinnünk a kupát! A Bajnokok Ligája a legfontosabb sorozat a klubfutballban. Nagyon nehéz révbe írni, főleg most, szurkolók nélkül. De ettől még ez ugyan úgy a Bajnok Ligája döntője, amely egy több szempontból is különleges idényt zár le.” – Így a 21 esztendős klasszis, aki elismerte, hogy sérülése után nincs a legjobb formában, de vasárnap este azon lesz, hogy mindent megtegyen a PSG győzelméért.

“Most már sokkal jobban érzem magam. 100%-os állapotban vagyok! Úgy érzem, a korábbi meccsek segítettek felkészülni a döntőre is. Alig várom már a finálét!” – Jegyezte még meg Mbappé.