Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rooney tudja, hogyan lehetne Messi újra Aranylabdás

A korábbi Manchester United-sztár, Wayne Rooney szerint Messi jól döntött, hogy elhagyja a Barcelonát, pályafutásának pedig az tenne a legjobbat, ha a Premier League-ben folytatná.

Jelenleg a Manchester City tűnik a legesélyesebbnek arra, hogy megszerezze a Barcelonával hadban álló argentin zsenit, de arról is szólnak hírek, hogy a városi rivális United is figyelemmel kíséri a barcelonai történéseket. A 120-szoros angol válogatott támadó, aki jelenleg a Derby County labdarúgója úgy gondolja, hogy Messi még mindig képes lenne megnyerni az Aranylabdát, amennyiben jól választana csapatot és olyan csapattársai lennének, akik segítik ebben, például Bruno Fernandes vagy Kevin de Bruyne.

„Tudom, hogy Messi öregszik, de még így is olyan labdarúgó, amilyenhez hasonlót soha nem láttam. Mindent tud. Gólszerzési lehetőségeket teremt, gólokat lő, játékszervező… Minden idők legjobbja. Ő és Cristiano Ronaldo más szintre emelték a labdarúgást. Szerintem soha többet nem fogunk ilyet átélni. Mindenképpen a Premier League-et kell választania. Ha olyan játékosokkal lenne körbevéve, mint Bruno Fernandes vagy Kevin de Bruyne, akár megnyerhetné a hetedik Aranylabdát. Az nem mindennapi tett lenne” – mondta a Talksportnak Rooney.