Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL riválistól erősít a Fulham

Tovább erősíti a Fulham keretét Scott Parker. Az egykori angol válogatott labdarúgó vezetésével újra a Premier League-re készülhet a a londoni együttes és mindent megtesznek azért, hogy ne legyenek kiesési gondjaik.

A Fulham két labdarúgót is szerződtetett a Southampton gárdájától. Az egyikük az a Harrison Reed, aki már tavaly is a londoni csapatban szerepelt kölcsönben és aktív részese volt a feljutásnak.

A 25 éves labdarúgó a Southamptonban nevelkedett, de 2013 óta mindössze 13 felnőtt találkozón lépett pályára a Szenteknél. A legutóbbi 3 szezont egyaránt kölcsönben töltötte. A 2017/18-as szezonban a Norwich City, 2018/19-es szezonban Blackburn futballistája volt, az elmúlt évet pedig itt töltötte. Az angol játékosért 9 millió eurót fizetett a Fulham és 4 évre írt alá, illetve a klubnak van még egy év opciója.

A másik érkező, a szintén középpályás Mario Lemina. A gaboni játékos a tavaly szezont, Reedhez hasonlóan kölcsönben töltötte, ő a török Galatasaray játékosa volt. Leminát egyelőre csak kölcsön vette a Fulham a dél-angliai csapattól, viszont a szezon végén lehetőségük lesz kivásárolni a játékost.A Fulham most 2,2 millió eurót fizetett a játékosért, arról nincs információ mennyit kell fizetniük, ha végleg szeretnék megtartani.

A Fulham, már korábban szerződtette a Brighton francia támadóját Anthony Knockaert-t, akiért 11,7 millió eurót fizettek, illetve a harmadosztályba visszacsúszó Wigantől a tehetséges ameriakai válogatott Antonee Robinsont.