Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamarosan távozók is lehetnek Manchesterben

A Manchester United bármelyik pillanatban bejelentheti Donny van de Beek leigazolását. A drukkerek alig várják a fiatal hollandot, viszont nem biztos, hogy mindenki boldog a transzfertől.

Az egyik ilyen, a United brazil labdarúgója, Fred. A 27 éves játékos játékpercei, már Bruno Fernandes érkezése óta is visszaestek, de van de Beek érkezésével teljesen körön kívül kerülhet.

Már vannak klubok, amelyek bejelentkeztek érte. Az egyik ilyen a török Galatasaray, de Roma is kacérkodik a gondolattal, hogy tegyen egy ajánlatot a játékosért. Ráadásul a Farkasok vezetőedzője az a Paulo Fonseca, aki anno a Sahtar Doneck együttesénél két évig az edzője volt Frednek.

A két csapat között van kapcsolat, hiszen az elmúlt szezont Chris Smalling a Románál töltötte kölcsönben, aki szintén mozdítható Manchesterből. Annak ellenére, hogy egyik kiszemeltjükről, Gabriel Magalhaesről lemaradtak. A brazil középhátvéd a rivális Arsenalhoz írt alá, viszont a Unitednél még mindig reménykednek Dayot Upamecano megszerzésében, illetve állítólag Kalidou Koulibaly szerződtetésére is van még némi esély.