Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klubrekord-igazolásra készül a Chelsea – sajtóhír

Azok után, hogy a Chelsea csapata januárban és a nyári átigazolási időszakban is kimondottan aktív volt, még legalább egy igazi csattanóra készül…

A Sky Sports információi szerint a Chelsea együttese klubrekord-értékű igazolást készül végrehajtani, hogy megszerezze a Bayer Leverkusen rendkívül tehetséges irányítója, Kai Havertz szolgálatait, ugyanis a “Kékek” a kiszivárgott hírek szerint 80+20 millió eurót fizethetnek a német játékosért.

A 21 éves középpályás iránt hónapok óta hatalmas volt a nemzetközi érdeklődés, de a világsajtó már jó ideje a londoniakat tartja a legnagyobb favoritnak a kegyeiért. A Havertz megszerzéséért folyó küzdelemben a PL-ből még a tavalyi BL-győztes Liverpool és a Manchester United is árgus szemekkel követte pályafutását, de a Barcelona, az olasz rekordbajnok Juventus és természetesen Németországból a Bayern München is szemet vetett már rá korábban.

Havertz az elmúlt idényben robbant be a német bajnokságba (Bundesliga), amikor 34 mérkőzés alatt 17 gólt szerzett és négy gólpasszt adott. Az elmúlt idényben 12 bajnoki találatig jutott a  “Gyógyszergyáriak” színeiben, minden sorozatot figyelembe véve pedig 43 tétmeccs alatt 17-szer volt eredményes.