Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Gareth Bale a visszatérését tervezi Angliába

Rendkívül érdekes interjút adott a Sky Sports-nak a Real Madrid walesi sztárja, Gareth Bale. A 31 éves szélső mindössze húsz alkalommal lépett pályára a spanyol együttesben a 2019/20-as idény során. Lehet, hogy eljött a távozás ideje?

Gareth Bale 2013. óta erősíti a Real Madridot, és bár voltak erőteljes hullámvölgyei a támadónak, mégis a klubtörténet jelentős alakjai közé sorolandó. Akár tetszik, akár nem, a walesi futógép aktív részese volt a „Királyiak” legutóbbi négy Bajnokok Ligája sikerének is. Bale a statisztikák szerint megszolgálta az egykori, 100 millió eurós vételárát, amelyet a Tottenhamnek fizettek ki érte.

A minap hazája szövetségi kapitánya, Ryan Giggs vette védelmébe Bale-t, még ha tréfálkozott is egy kicsit a Manchester United legendája. Most pedig már maga az érintett mesélt kendőzetlenül a közelmúltról és aktuális gondolatairól:

„Tavaly megpróbáltam elmenni, de az utolsó pillanatban megállított a klub. Ez egy olyan projekt volt, amiért izgatott voltam tavaly, de nem valósult meg. Voltak más lehetőségek is, de a klub feladata akkor az volt, hogy ne engedjen. Futballozni akarok. Még mindig motivált vagyok a játékra. Harmincegy éves vagyok, de még mindig remek formában érzem magam, és még sokat kell kiadnom magamból. Meglátjuk, hogy mi fog történni. A klub kezében vagyok, és őszintén, nagyon megnehezítik a dolgomat. A [Premier League] visszatérésem nem az én kezemben van. Ha ezek a lehetőségek felmerülnek, akkor biztosan megfontolom majd.”

– fogalmazott kissé sejtelmesen, Bale.