Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

20 millióért vesz támadót a Newcastle – sajtóhír

Egybehangzó szigetországi lapértesülések szerint megszületett a megállapodás, hogy a Newcastle United a kieső rutinos csatárát fogja leigazolni…

A Sky Sports beszámolói szerint a Premier League-ből kieső Bournemouth gárdája elfogadta a Newcastle United által tett 20 millió font értékű ajánlatot Callum Wilsonért, és a tapasztalt támadó napokon belül a “Szarkák” labdarúgója lesz.

A 28 éves válogatott támadó hat év alatt 184 tétmérkőzésen 67-szer volt eredményes a “Cseresznyések” szerelésében. Első idénye sikerült a legjobban, hiszen a 2013-2014-es évad során meg sem állt 20 találatig a Championshipben. Wilson góljainak köszönhetően 2014-től egészen a legutóbbi szezon utolsó fordulójáig a legmagasabb osztályban szerepelt a Bournemouth. A PL-ben a legeredményesebb szezonja a tavalyelőtti kiírás volt, amikor 14 gólig jutott 30 bajnoki találkozó leforgása alatt.

Wilson szolgálatai iránt korábban többek közt még a Chelsea és a Liverpool érdeklődött, az utóbbi napokban leginkább az Aston Villa futott még versenyt a kegyeiért, a birminghami csapat ajánlatát azonban egyértelműen visszautasított, így került pole pozícióba a Newcastle csapata.