Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atlético elutasította a Manchester City ajánlatát – sajtóhír

Megbízható forrás szerint a Manchester City komoly ajánlattal környékezte meg az Atlético Madrid húzóemberét, azonban a “Matracosoknál” hallani sem akartak az érdeklődésről…

Alfredo Pedullá megalapozott értesülései szerint a Manchester City gárdája 70 millió eurós ajánlatot tett az Atlético Madrid részére a védelem meghatározó alakja, José Maria Giménez leigazolása érdekében, melyet azonban a spanyol klubnál habozás nélkül utasítottak vissza.

A 25 éves hátvéd 2013-as megszerzése után szép lassan vált meghatározó szereplővé a “Matracosok” soraiban, az utóbbi években Diego Simeone csapatának emblematikus figurája lett belőle sallangmentes védőmunkája és hatalmas küzdeni akarása révén. Az 58-szoros uruguayi válogatott védő összességében már 191 tétmeccsen lépett pályára a madridi egyesület színeiben, a 2019-2020-as kiírás alkalmával sérülésekből kifolyólag 27 mérkőzésen húzhatta magára csapata szerelését.

Az Atlético sztárját nem először környékezi meg szigetországi csapat, hiszen a közelmúltban a sajtóbeszámolók szerint már a Chelsea és a Manchester United együttese is puhatolózott az uruguayi klasszis megszerzését illetően.