Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Világbajnok középpályással erősítene a Leverkusen! – sajtóhír

Német és francia sajtóhírek szerint a Bayer Leverkusen együttese a PSG-nél mellőzött Julian Draxlert nézte ki Kai Havertz megüresedett helyére.

A Le 10 Sport beszámolója alapján a Bayer Leverkusen gárdája Julian Draxlerrel erősítené meg keretét, miután pár nap alatt elveszítették Kevin Vollandot és Kai Havertzet. A hírek szerint a PSG is hajlana arra, hogy eladja a világbajnok futballistát, mivel Thomas Tuchel hosszútávú terveiben nem szerepel a középpályás, akinek mellesleg a következő szezon végén lejár a szerződése. Nem a “Gyógyszergyáriak” az egyetlen érdeklődök Draxler iránt, ugyanis a francia szaklap a Borussia Dortmund és a Hertha Berlin alakulatát is megemlíti, mint lehetséges kérőt.

A 26 esztendős játékos 2017 januárjában került a párizsi sztárcsapat kötelékébe, amelynek színeiben azóta 140 alkalommal lépett pályára, és 20 gól mellett 32 asszisztot jegyzett. A PSG-ben stabil kezdőként sosem számoltak vele, ami miatt korábban is rendre felmerült az esetleges távozása, amely ezen a nyáron minden bizonnyal meg is fog valósulni, ugyanis a franciák szeretnék növelni a bevételeiket a jelenlegi nehéz helyzetben. Draxler piaci értékét a mértékadó transfermarkt 24 millió euróra teszi.