Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb PSG-sztár kapta el a koronavírust

Ahogyan arról a közelmúltban beszámoltunk, a múlt héten három PSG-játékos esetében megerősítette a klub, hogy megfertőződött a koronavírussal, Neymar, Di María és a Paredes után újabb labdarúgó betegedett meg a BL-döntősnél….

A 21 éves kiválóság, Kylian Mbappé hétfői koronavírus-tesztje pozitív lett a francia szövetség tájékoztatása szerint, így a Paris Saint-Germain sztárját azonnal elkülönítették a válogatott többi játékosától:

“Kylian Mbappé nem vesz részt a kedd esti Franciaország–Horvátország mérkőzésen. Az UEFA által hétfőn reggel végzett Covid-19-tesztjének eredménye pozitív lett, így elhagyta a csapatot és hazatért.”

A francia válogatott mérkőzésén Svédország ellen győztes gólt szerző fiatal játékos azonnal kikerült a nemzeti csapat keretéből, és immár biztosan nem léphet pályára kedd este a horvátok ellen, melyre egyébként is volt esély bokasérüléséből kifolyólag.

Noha a többi játékos tesztelése kivétel nélkül negatív eredményt hozott, a következő napokban bizonyára fokozottan fogják ellenőrizni őket, hiszen Mbappé állítólag még a hétfői edzésen is részt vett, melyet követően kapták meg az eredményeket.