Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol sztárcsapatok célkeresztjében a Lyon csillaga – sajtóhír

Szigetországi lapinformációk szerint a Premier League két meghatározó együttese gigászi harcra készül az átigazolási piacon a kiszemelt játékos megszerzéséért…

A Mirror beszámolói szerint az Arsenal és a Manchester City egyaránt meg akarja szerezni az Olympique Lyon kiváló középpályását, Houssem Aouart, akiért mindketten jelentős összeget ajánlhatnak fel.  Korábban leginkább a Juventus érdeklődött a leigazolása iránt, ám a tehetséges játékos elkapta a koronavírust.

A 22 éves algériai származású francia támadó középpályás a 2016-2017-es szezonban debütált az OL első csapatában, majd szezononként több mint 40 tétmeccset vállalt klubja színeiben. Az elmúlt két idényben jegyzett hét-hét találatát a 2019-2020-as kiírásban a csonka szezon ellenére felülmúlta – minden sorozatot figyelembe véve 9 gólig jutott.

Mikel Arteta nagyon szeretné az “Ágyúsok” soraiban tudni a tehetséges irányítót, ezért nemrég a spanyol menedzser által kevésbé foglalkoztatott Matteo Guendouzit is felajánlották érte, azonban a francia klubnál állítólag játékost nem, csak pénzt szeretnének kérni Aouar szolgálataiért cserébe. A szigetországi sajtó értesülései szerint klubváltása előreláthatólag 40-50 millió euró ellenében valósulhat meg.