Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: pozitív koronavírus-tesztet produkált az egyik klubelnök!

Hamar megerősítést kaptak azok az olasz sajtóhíresztelések, mely szerint a Serie A-s csapatok vezetőinek szerdai találkozóján résztvevői közül az egyik elöljárónak pozitív lett a koronavírus-tesztje…

A Napoli csapata hivatalos közleményben erősítette meg, hogy az olasz bajnokság (Serie A) élcsapatának klubelnöke, Aurelio De Laurentiis pozitív koronavírus-tesztet produkált.

A korábban La Repubblica számolt be róla, hogy a 20 klub vezetői által tartott ülésen az egyik svezetőnek pozitív lett a koronavírus-tesztje. Az ilyenkor hivatalos protokoll szerint mindannyiukat fokozott ellenőrzéseknek kell alávetni, és el kell különülniük másoktól legalább tíz napra, vagyis jó eséllyel a szeptember 19-i hétvégén esedékes szezonrajton sem lehet ott egyik klubvezető sem.

A 71. életévében járó, hazájában közismert filmproducer 2004 óta tulajdonosa a nápolyi csapatnak, állítása szerint jól érzi magát, az előírások szerint senkivel nem érintkezik, és folyamatos teszteken fog részt venni.

Olaszországban összességében a február vége óta tartó koronavírus-járvánnyal összefüggésben 35 563-an vesztették életüket és több mint 280 ezer pozitív tesztet végeztek már el.