Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Francia tehetséggel erősítene a Leicester City! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City együttese egy fiatal hátvéddel, Wesley Fofanával erősítené meg keretét.

Angol és francia sajtóhírek szerint a Leicester City legújabb kiszemeltje a védelem megerősítésére a Saint-Étienneben futballozó Wesley Fofana. A “Rókák” figyelme azt követően terelődött a francia hátvédre, miután a Burnley bejelentette, hogy 50 millió font alatt nem hajlandó megválni James Tarkowskitól. Brendan Rodgers pedig mindenképp szeretne egy középhátvédet igazolni, mivel Jonny Evans (32) és Wes Morgan (36) sem fiatal már, így Caglar Söyüncü mellé egy hosszútávú megoldást szeretne találni a védelem tengelyébe.

A beszámolók alapján a felek már előrehaladott tárgyalásokat folytatnak Fofana átigazolását illetően, és várhatóan 25-30 millió font körüli összegért cserélhet gazdát a védő játékjoga. A 19 esztendős futballista tavaly került fel a francia alakulat felnőttei közé, ahol minden sorozatot figyelembe véve 24 mérkőzésen lépett pályára és 2 gólt szerzett. Piaci értékét 10 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.