Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét érdeklődik a Burnley játékosa iránt a Leicester!

Már a tavalyi átigazolási időszakban is érdeklődött a Burnley hátvédje, James Tarkowski iránt a Leicester City. A hírek szerint most ismét elgondolkoztak az angol hátvéd megszerzésén.

James Tarkowski 2016 februárja óta tartozik a Burnley kötelékébe. Az angol hátvédet anno 4 millió euróért vették meg a Brentford együttesétől. Azóta Sean Dyche menedzser 134 alkalommal szavazott bizalmat neki a védelem tengelyében, ezeken a találkozókon pedig 4 gólt szerzett és 2 gólpasszt osztott ki.

Már a tavalyi szezon során is felmerültek olyan pletykák, hogy Tarkowskit szeretné megszerezni a Leicester City. Akkor Harry Maguire eligazolása miatt került képbe. Jelenleg azért érdekelheti a “Rókákat” a védő, mert a Leicester jó eséllyel jövőre indulhat a BL-ben, hiszen a ma újrainduló Premier Leagueben a 3. helyen állnak 29 fordulót követően. A hírek szerint a Burnley 50 millió font körüli összegért lenne hajlandó megválni játékosától. A Leicester éppen ezért nem csupán őt figyeli. Brendan Rodgers listáján a pletykák alapján Jannik Vestergaard és Nathan Aké is szerepel.

Tarkowski ebben a szezonban összesen 31 meccsen kapott szerepet, amelyeken 1-1 gólt és asszisztot tett be a közösbe. Szerződése még két évig köti a Burnleyhez. Piaci értékét a transfermarkt 20 millió euróra becsüli.