Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Messi elkerülhette volna a krízist!”

A korábbi argentin kiválóság, Hernán Crespo kritikusan is értelmezhető gondolatokat fogalmazott meg Lionel Messi kapcsán. A középpontban a hatszoros Aranylabdás klasszis körül Barcelonában kialakult, azóta már megoldódott ‘krízise’ áll.

Mint ismert, nagy port kavart Messi távozási szándéka a katalán fővárosból, amelynek hullámai még mostanra sem csitultak el teljesen.

Hernán Crespo legutóbbi nyilatkozatával pedig némi táptalajt is adott az újabb pletykáknak. Crespo szerint ugyanis Messi nagyon is egyszerűen elkerülhette volna a kialakult nehézségeket.

“Az egész szituációban egy problémát látok. Minden tiszteletem Jorge Messié, de egy ilyen krízisben professzionális segítségre van szüksége még Lionel Messinek is!” – Idézi a TyC Sports a korábbi  64-szeres argentin válogatott játékost.

“Egy ügynökkel beszélni, aki profi és csak is a munkáját végzi, nem ugyan az, mint az édesapáddal. Egy ügynök például nem megy bele családi oldalról a dolgokba, nem a családi kérdéseket fogja előnyben részesíteni. Messinek ilyen téren is profi képviselőre lenne szüksége!” – Tette még hozzá Crespo.

Mit is tehetnénk most hozzá?! Kíváncsiak lennénk Messiék reakciójára (…)